عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

احتمال انصراف ترامپ از مناظره اول انتخاباتی

احتمال انصراف ترامپ از مناظره اول انتخاباتی نیویورک تایمز خبر داد ممکن است دونالد ترامپ از یکی از نخستین مناظره‌های اولیه انتخاباتی جمهوری خواهان انصراف دهد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۸ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 03
کد خبر: ۱۸۲۳۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، نشریه نیویورک تایمز در گزارشی اعلام کرد دونالد ترامپ قصد دارد از یکی از دو مناظره اولیه انتخاباتی جمهوری خواهان انصراف دهد.

 

منابعی آگاه که خواستند نامشان فاش نشود در گفتگو با نیویورک تایمز اظهار کردند انتظار می رود ترامپ در نخستین مناظره انتخاباتی جمهوری خواهان که در ماه اوت در میلواکی و به میزبانی شبکه فاکس نیوز برگزار می شود، شرکت نکند و یا ممکن است در دومین مناظره که در کتابخانه رونالد ریگان در کالیفرنیا برگزار می شود، شرکت نکند.

 

ترامپ هفته گذشته بر تصمیم اولیه خود برای انصراف از این مناظره به دلیل پیشتازی چشمگیر در نظرسنجی های اولیه تاکید کرده بود. وی خاطرنشان کرد زمانی که از رقبای خود جلو هستید نیازی به شرکت در مناظره نیست. اگر با رقبای خود برابر یا از آنها عقب تر باشید باید در مناظره شرکت کنید. اما اگر پیشتاز باشید هدف از مناظره چیست؟

 

ترامپ همچنین خاطرنشان کرد وقتی که در نظرسنجی ها تا این حد پیشتاز باشید، مردم نمی خواهند مناظره‌ای ببینند.

 

این در حالی است که ترامپ پیشتر نیز تهدید به انصراف از مناظره های انتخاباتی کرده بود. او در کمپین های انتخاباتی سال های 2016 و 2020 نیز از همین تاکتیک استفاده کرده بود.

 

در تازه ترین نظرسنجی های انجام شده توسط شبکه سی بی اس و یوگاو، دونالد ترامپ با اختلاف 36 درصد از ران دیسانتیس فرماندار فلوریدا پیشی گرفته است.

 

علاوه بر این، در نظرسنجی هفته گذشته نیز، ترامپ با 27 درصد از دیسانتیس جلوتر بود. همچنین در نظرسنجی کالج امرسون که در اوایل هفته منتشر شد، ترامپ با 45 درصد از دیسانتیس پیشی گرفته بود. دیسانتیس تاکنون به طور رسمی نامزد انتخابات نشده است.

 

همچنین در تازه ترین نظرسنجی ها میزان محبوبیت نیکی هیلی 4 درصد و ویوک راماسوری کارآفرین و میلیونر آمریکایی 5 درصد بوده است در حالی که میزان محبوبیت مایک پنس معاون سابق ترامپ نیز 5 درصد بوده است. هیلی و راماسوری به طور رسمی برای شرکت در انتخابات اعلام آمادگی کرده اند اما پنس تاکنون این کار را انجام نداده است.

 

نیویورک تایمز اشاره می‌کند که عدم دسترسی رقبای انتخاباتی ترامپ به برنامه ها و مصاحبه های تلویزیونی بسیار زیاد، ممکن است یکی از دلایلی باشد که ترامپ از این مناظره انصراف می دهد.

 

همچنین در این گزارش آمده است تنش در روابط ترامپ با فاکس نیوز ممکن است یکی دیگر از دلایل ترامپ برای انصراف از مناظره باشد. فاکس نیوز ابتدا رسانه محبوب ترامپ بود اما روابط ترامپ با این شبکه پس از آنکه در جریان انتخابات 2020 بایدن را به عنوان پیروز ایالت آریزونا معرفی کرد، دچار تنش شد. علاوه بر این زمان بندی نیز می تواند یکی دیگر از دلایل ترامپ باشد، زیرا ترامپ نمی خواهد در مناظره ماه اوت شرکت کند.

 

این در حالی است که راماسوری روز یک شنبه گفت: اجازه نخواهد داد ترامپ با انصراف از مناظره از رقابت بگریزد.

 

ترامپ همچنین سه روز پیش مدعی شد به دلیل پیشتازی در نظرسنجی‌های اخیر در بین جمهوری خواهانی که برای انتخابات 2024 اعلام آمادگی کرده و جمهوری خواهانی که قصد انجام این کار را دارند، تحت یک حمله تمام عیار قرار دارد.

 

وی تاکید کرد ما به دلیل اینکه در نظرسنجی‌های اخیر همیشه پیشتاز بوده ایم، تحت یک حمله تمام عیار و فشار مضاعفی قرار داریم./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار